Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

11-07-2016. Διευκρίνηση για την απονομή των βραβείων του 3ου Διαγωνισμού Μελοποιίας

Εκτύπωση

Μετά το πέρας του 3ου Διαγωνισμού Μελοποιίας και τη διεξαγωγή της εκδήλωσης κατά την οποία ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και βραβεύτηκαν οι αριστεύσαντες, ανακοινώνουμε ότι, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης, το βραβείο που δεν παραλήφθηκε από τον ένα εκ των τριών ισοβαθμησάντων στην πρώτη θέση, κ. Θεόδωρο Ζιώγα, θα παραχωρηθεί στους επόμενους διακριθέντες.

Πιο συγκεκριμένα, το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ (200€) θα λάβει ο κ. Γεώργιος Σωφρονίου (Κύπρος), με βαθμό 8,5 ενώ από εκατό ευρώ (100€) θα λάβουν οι κκ. Πασχάλης Μάνος (Θεσσαλονίκη) και Νικόλαος Μάννης (παραβρέθηκε στην εκδήλωση), με βαθμό 8,33.


 
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.