Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

05-04-2011. Μουσική Εκδήλωση Ιεράς Μητρόπολεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, 11-4-2011

Εκτύπωση

Η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, σας προσκαλεί, τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 και ώρα 19.00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πεύκης, σε μία μουσική εκδήλωση, με ύμνους από τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή και τη Μεγάλη Εβδομάδα.


Θα ψάλουν, οι χορωδίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας:

-Βυζαντινή Χορωδία Δημητρίου Καλομοίρη, Πρωτοψάλτου του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς
-Βυζαντινός Χορός "Εν Ψαλτηρίω" και παιδικό τμήμα Σχολείου Ψαλτικής, υπό τη διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Μπουσδέκη, Λαμπαδαρίου του Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου
-Βυζαντινός γυναικείος χορός, του παραρτήματος Αμαρουσίου, της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, υπό τη διεύθυνση του αιδεσιμολογιωτάτου πρωτοπρ. Αναστασίου Τραϊφόρου
-Μεικτή χορωδία "Βυζαντινή Κυψέλη", υπό τη διεύθυνση του αιδεσιμολογιωτάτου πρωτοπρ. Χρίστου Κυριακοπούλου, σε επίκαιρα δημώδη άσματα και θρήνους.

 
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.