Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

15-12-2013. Ο βυζαντινός χορός «Εν ψαλτηρίω» στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ι. Μ. Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, την Κυριακή 15-12-2013.

Εκτύπωση

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργωνώνει η Ι. Μ. Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, θα συμμετάσχει ο βυζαντινός χορός «Εν ψαλτηρίω» καθώς και το (νέο) παιδικό τμήμα του Σχολείου Ψαλτικής, με επίκαιρους βυζαντινούς ύμνους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6μμ και θα περιλαμβάνει ύμνους, τραγούδια, ποιήματα και διάφορες άλλες δραστηριότητες από τα κατηχητικά και τις ενορίες της μητροπόλεώς μας.

Είσοδος ελεύθερη

 
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.