Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

Εντιμότατος κ.κ. Πατούλης Γεώργιος, Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Εκτύπωση

Μαρούσι, 28.06.2013

 

 

Προς:

Τους Διευθύνοντες του Σχολείου Ψαλτικής κ.κ. Κων/νο Φωτόπουλο & Κων/νο Μπουσδέκη

 

Ως Δήμαρχος Αμαρουσίου, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, που ένας τόσο σημαντικός φορέας, όπως το Σχολείο Ψαλτικής έχει την έδρα του στο Δήμο μας. Η διδασκαλία της Βυζαντινής Μουσικής και η εκμάθηση των παραδοσιακών μουσικών οργάνων στη νέα γενιά συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση ζωντανής της βυζαντινής μουσικής παράδοσης, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους νέους να έλθουν σε επαφή με τον ανεπανάληπτο πλούτο και τις υψηλότατες αξίες που η παράδοση αυτή κομίζει.

Αρωγός στην  προσπάθεια αυτή είναι και ο Δήμος Αμαρουσίου, ο οποίος με κάθε πρόσφορο μέσο υποστηρίζει τη λειτουργία και το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων της Σχολής. Εύχομαι το όραμα των ανθρώπων που ενσαρκώθηκε το 2008 με τη δημιουργία του Σχολείου Ψαλτικής να συνεχίσει να τους καθοδηγεί τα επόμενα χρόνια και να μας δοθεί η δυνατότητα να αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη συμβουλή μας ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνάμεις του στην πραγματοποίηση και μακροημέρευση της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας.

Εύχομαι εις πολλά έτη και πάντοτε με θέληση, σεβασμό, προσμονή και προσδοκία για το καλύτερο.

 

Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Γεώργιος Πατούλης

 

παρακάτω μπορείτε να δείτε το προτότυπο γράμμα:

 

 
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.