Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

13-11-2015. Εκδημία Ιεροψάλτου κ.Κωνσταντίνου Σαΐτη.

Εκτύπωση

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, απεβίωσε σε ηλικία 36 ετών, ο Λαμπαδάριος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου Λαρίσης και καθηγητής βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης, μουσικολογιώτατος κ.Κωνσταντἰνος Σαΐτης, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Ο μακαριστός ήταν απόφοιτος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος διδάκτωρ Θεολογίας ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών μαθητής και Λαμπαδάριος του μεγάλου πρωτοψάλτου κ.Κυριαζή Δασκαλούδη.

Η διεύθυνση, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του Σχολείου Ψαλτικής, ευχόμαστε ο Κύριος να αναπαύσει την ψυχή του εν χώρα ζώντων και να παρηγορεί τους συγγενείς, τους μαθητές και συνεργάτες του.

 

Καλό Παράδεισο φίλε Κώστα!

 
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.