Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

26-05-2016. Εκδήλωση λήξεως μαθημάτων 2015-2016, απονομή 3ου Διαγωνισμού Μελοποιίας (6/6/2016)

Εκτύπωση

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

με χαρά σας προσκαλούμε και στη φετινή εκδήλωση λήξεως των μαθημάτων του Σχολείου Ψαλτικής, για το διδακτικό έτος 2015-2016.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα, Μαρούσι), τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 7μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ύμνους και τραγούδια από τους μικρούς και μεγάλους μαθητές της Σχολής μας, συνοδεία των δασκάλων τους ενώ, στο τέλος, θα βραβευτούν και οι τρεις νικητήριες μουσικές συνθέσεις του 3ου Διαγωνισμού Μελοποιίας που διοργάνωσε φέτος το Σχολείον Ψαλτικής!

Η παρουσία σας θα αποτελούσε ιδιαίτερη χαρά για εμάς και τους συνεργάτες μας.

 

Με εκτίμηση,

οι ιδρυτές του Σχολείου Ψαλτικής

Κωνσταντίνος Φωτόπουλος

Κωνσταντίνος Μπουσδέκης

 
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.