Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

Εκδηλώσεις: Βυζαντινός Χορός "Εν Ψαλτηρίω"

14-01-2012. Ημερίδα "Τα αίτια της κρίσεως"

Εκτύπωση

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 από τις 16:00 το απόγευμα έως τις 21:30 το βράδυ, η Ημερίδα της Εστίας Πατερικών Μελετών με θέμα: «Τα αίτια της «κρίσεως» στην Ελλάδα και προτάσεις για την υπέρβασή της» στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.

Περισσότερα...
 

11-04-2011. Μουσική εκδήλωση Ιεράς Μητρόπολεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού

Εκτύπωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011, η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πεύκης.

Περισσότερα...
 

12-12-2010. Συνάντηση Βυζαντινών Χορωδιών στην Αγ. Παρασκευή Αττικής

Εκτύπωση

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση Βυζαντινών Χορωδιών όπου εψάλησαν ύμνοι του όλου ενιαυτού αλλά και ιδιαίτερα της εορτής των Χριστουγέννων.

Περισσότερα...
 

26-04-2010. Συνάντηση Βυζαντινών χορωδιών με ύμνους Πεντηκοσταρίου, Ι. Ν. Αγ. Τριάδος Πειραιώς

Εκτύπωση

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2010 στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Πειραιώς πραγματοποιήθηκε συνάντηση Βυζαντινών Χορωδιών όπου εψάλησαν ύμνοι του Πεντηκοσταρίου.

Περισσότερα...
 

18-04-2010. Αγρυπνία Κυρ. Μυροφόρων, Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Αττικής, π. Δανιήλ Κατουνακιώτης - "Εν Ψαλτηρίω" - "Φωνές ασμάτων"

Εκτύπωση

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα τελέστηκε το Σάββατο 17 Απριλίου 2010, στον Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής του ομώνυμου Δήμου Αττικής , ιερά αγρυπνία με αφορμή την ημερίδα που διοργάνωσε ο εν λόγω ναός, σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με θέμα "Γλώσσα και λατρεία, νοησιαρχία ή μέθεξις;"

Περισσότερα...
 
Σελίδα 3 από 4
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.