Σχολεῖον Ψαλτικῆς
Sholeion Psaltikis

15 χρόνια «Σχολείον Ψαλτικής»

Για πρώτη φορά μετά τα χρόνια των περιοριστικών μέτρων και με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων λειτουργίας του Σχολείου Ψαλτικής σας προσκαλούμε με ιδιαίτερη χαρά στην επετειακή γιορτή λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς!

Η καταληκτική μας γιορτή, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο του Πολυχώρου Δαΐς (Μεσογείων 151, Μαρούσι) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη δεκαπενταετηρίδα του Σχολείου Ψαλτικής θα λάβει μέρος και θα τιμήσει ιδιατέρως με τη παρουσία και τη συμμετοχή της η χορωδία του εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος πρ. Δομεστίκου της Μ. τ. Χ. Ε. Δημοσθένους Παϊκοπούλου.

Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να απολαύσουμε και να καμαρώσουμε την πρόοδο τον μαθητών μας στην Εκκλησιαστική μουσική καθώς θα παρουσίασουν ύμνους η χορωδία με τα μικρά Ψαλτάκια μας  υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Κοσμόπουλου, η Παιδική χορωδία υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Μπουσδέκη και οι δύο Χορωδίες μαθητών  υπό τη διεύθυνση του Νικόλαου Μπουσδέκη και Κωνσταντίνου Φωτόπουλου αντίστοιχα.

Μουσικό πρόγραμμα θα παρουσιάσουν και τα τμήματα της Παραδοσιακής μουσικής με την Παιδική χορωδία και τη Χορωδία μαθητριών υπό τη διεύθυνση της Εμμέλειας Δαμανάκη, τις οποίες θα συνοδεύουν οι δάσκαλοι παραδοσιακής μουσικής του Σχολείου. Η βραδιά θα κλείσει υπό τους ήχους των τριών ορχηστρών των μαθητών μας: Μακεδονίας- Θράκης υπό τη διδασκαλία του Κυριάκου Ταπάκη, Κλασικής Οθωμανικής Μουσικής υπό τη διδασκαλία του Χάρη Λαμπράκη και Κρήτης- Δωδεκανήσων υπό τη διδασκαλία του Ανδρέα Αρβανίτη.

Σας περιμένουμε όλους με ιδιαίτερη χαρά!

Email
Facebook
WhatsApp
VK
Print