Σχολεῖον Ψαλτικῆς
Sholeion Psaltikis

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Ο Εν Αθήναις Σύλλογος Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως σε συνεργασία με το «Σχολείον Ψαλτικής», προκηρύσσει πέντε (5) πλήρεις υποτροφίες για πέντε νέους σπουδαστές που θα παρακολουθήσουν μαθήματα εκκλησιαστικής μουσικής.

Η πρόσκληση αφορά μαθήματα διά ζώσης και απευθύνεται σε νέους δεκαοκτώ έως τριάντα-πέντε (18 – 35) ετών, που έχουν τα κατάλληλα προσόντα και ενδιαφέρονται σοβαρά να σπουδάσουν την εκκλησιαστική μουσική, ακολουθώντας το απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών του Σχολείου Ψαλτικής, ενώ παράλληλα θα έχουν την ιδιαίτερη τιμή και ευκαιρία να συμμετέχουν τακτικά και στη χορωδία του Εν Αθήναις Συλλόγου Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως.

Το κόστος των διδάκτρων για το σχολικό έτος 2023 – 2024 θα καλυφθεί από τον εν Αθήναις Σύλλογο Μουσικοφίλων Κωνσταντινουπόλεως, με δυνατότητα ανανέωσης της υποτροφίας και για τα επόμενα σχολικά έτη, σε περίπτωση που οι επιδόσεις των υποψηφίων το επιτρέπουν.  

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει κατόπιν συνέντευξης.  Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Σχολείου μας μέχρι και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου για πληροφορίες και αιτήσεις.

Ωράρια επικοινωνίας: καθημερινές 10:00π.μ. έως 1:00μ.μ. και 5:00μ.μ. έως 9:00μ.μ..

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8022 266

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@sholeionpsaltikis.gr

Email
Facebook
WhatsApp
VK
Print