Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

15-06-2013. Αποτελέσματα 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού Μελοποιίας.

Εκτύπωση

Προς ενημέρωση πολλών φίλων αλλά και συμμετεχόντων στο Διαγωνισμο που μας ρωτούν, διευκρινίζουμε ότι δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη ενημέρωση στους νικητές του διαγωνισμού. Η απονομή των τριών πρώτων βραβείων του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού Μελοποιίας θα πραγματοποιηθεί, όπως είχε γραφεί και στην προκήρυξη του Διαγωνισμού, στην εκδήλωση λήξεως των μαθημάτων του Σχολείου Ψαλτικής, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 και ώρα 7.30μμ, όπου και θα ψαλεί επιλογή στίχων της νικητήριας σύνθεσης από το βυζαντινό χορό «εν ψαλτηρίω».

Στη συνέχεια, θα αναρτηθούν αναλυτικά, στην επίσημη ιστοσελίδα του Σχολείου Ψαλτικής, οι βαθμοί της πρώτης δεκάδος ενώ, την επόμενη ημέρα, θα αναρτηθούν και οι συνθέσεις.

 

Καλή επιτυχία!!!

 
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.