Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

19-06-2013. 2ος Διεθνής Διαγωνισμός Μελοποιίας - Διευκρίνηση

Εκτύπωση

Διευκρινίζουμε ότι πατώντας πάνω στο όνομα του συνθέτη μπορείτε να δείτε ή να «κατεβάσετε» τη σύνθεσή του.

Θα θέλαμε για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες για την τιμή που μας έκαναν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Σχολή μας. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Νομίζουμε ότι όλοι έχουν να ωφεληθούν από τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των κριτών.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διακριθέντες. Το νικητή, κ. Μάριο Αντωνίου από την Κύπρο, τον κ. Παναγιώτη Σταυρόπουλο από την Αθήνα, τον κ. Κωνσταντίνο Λάμπρου από την Κύπρο, τον κ. Κωνσταντίνο Βαγενά από την Αθήνα, τον κ. Νικόλαο Γιάννου από την Αθήνα, που ήταν και μέλος της κριτικής επιτροπής στον προηγούμενο διαγωνισμό της Σχολής μας, τον κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο από την Αθήνα, που ήταν και ο νικητής του προηγούμενου διαγωνισμού,  τον καθηγητή κ. Αθανάσιο Βουρλή από την Αθήνα, τον κ. Κωνσταντίνο Σιάχο από την Καλαμάτα, τον κ. Πορφύριο Φωτόπουλο από την Αθήνα, μαθητή του Σχολείου Ψαλτικής, τον κ. Κυριάκο Τζουραμάνη από την Πάτρα και τον κ. Παύλο Χάρη από την Αθήνα.

Πολλά συγχαρητήρια!!!

 
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.