Σχολείον Ψαλτικής

    English (United Kingdom)
      

Εταιρία φίλων του Αγίου Νικολάου Μύρων της Λυκίας.

Εκτύπωση

ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ

ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΥΡΩΝ

ΤΗΣ ΛΥΚΙΑΣ

ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 12

ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. 210.3319037

Προς Χοράρχη και μέλη της Χορωδίας «εν ψαλτηρίου του Σχολείου Ψαλτικής»

 

Αξιότιμε κ. Φωτόπουλε,

 

Επιτρέψτε μας να εκφράσουμε και εγγράφως τις θερμές μας ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας της εταιρίας μας.

Είναι η πρώτη φορά που την εκδήλωσή μας λάμπρυνε η παρουσία νέων και εξαίρετων παιδιών με τις αρμονικές ωραίες «ψαλτικές» φωνές, την πειθαρχημένη εμφάνιση, την κατανυχτική απόδοση των ύμνων και την υπέροχη επίσης απόδοση των τραγουδιών που είχατε επιλέξει και μας παρουσιάσατε.

Οι φίλοι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας εξέφρασαν παντοιοτρόπως τη συγκίνηση και τα συγχαρητήριά τους για την εμφάνισή σας. Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση του Σεβ/του Μύρων, ο οποίος μας ζήτησε να σας μεταφέρουμε το θαυμασμό, τη συγκίνηση, τις εγκάρδιες ευχαριστίες του και κυρίως τις ευλογίες του.

Σας ευχόμαστε καλή και ευλογημένη χρονιά. Ο Άγιος Νικόλαος να σκεπάζει κάθε έναν από σας και τις οικογένειές σας. Καλή επίσης η επιτυχία στην ωραία σας προσπάθεια για τη διδασκαλία και μετάδοση της ψαλτικής τέχνης και της παραδοσιακής μας μουσικής.

 

Ο πρόεδρος

Παν. Κολιομιχάλης

παρακάτω μπορείτε να δείτε το προτώτυπο γράμμα:
 
You are here:

Τελευταία Νέα

Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο "Σχολείον Ψαλτικής"

Από φέτος στο «Σχολείον Ψαλτικής» θα διδάσκει ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες του παραδοσιακού βιολιού, ο Κυριάκος Γκουβέντας.​ ​Δυνατότητα ατομικών και  ομαδικών μαθημάτων για τους ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών.​ Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

 

 

Πόσο συχνά ακούτε ελληνική παραδοσιακή μουσική;
 

"Ψαλτικές Περιηγήσεις" στα FM

Ακούστε στους 91.2 των FM, κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ., την εκπομπή «Ψαλτικές Περιηγήσεις» που παρουσιάζουν οι ιδρυτές της Σχολής μας.